Barion Pixel

tehetségprogram

Mit?

Egy átfogó, tehetség fókuszú program, ahol csoporttalálkozók és egyéni konzultációkon keresztül segítünk, hogy feltárd, majd később tudatosan fejlesztd tehetségeid és készségeidet.

Miért?

Hiszünk abban, hogy mindenkiben rejlik tehetség! Ahhoz, hogy rátaláljunk, támogató környezetre és egy kis iránymutatásra is szükségünk van. Az iskolai hétköznapok során gyakran kihívást jelent tehetségeink megismerésére, a jövőnk tervezésére minőségi időt szánni. Programjainkkal erre teremtünk teret és inspiráljuk diákjainkat az aktív és tudatos útkeresésre.

Hogyan?

A tréningek során a Konnekt módszertan fázisain át haladva segítjük a diákokat tehetségeik feltárásában. Mindezt kéthetente megszervezett kiscsoportos workshopokkal, a személyes találkozások között otthoni egyéni feladatokkal támogatjuk. A négy hónap során egyéni konzultációt is biztosítunk, együttműködünk meghívott szakmai partnerekkel, és további releváns programokat ajánlunk diákjainknak. A program során a szülőket is több ponton bevonjuk, majd a programot a diákokkal és szülőkkel közösen zárjuk. A projekt a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.

Közösség

Támogatás

Fejlesztés

 • Program hossza: 4 hónap
 • 8-8 csoporttalálkozó 2 párhuzamos csoportban, egyéni konzultációk, egyéb szakmai programok, szülői találkozók, zárókonferencia
 • Célközönség: 8-11-es diákok
 • 3 szülői alkalom
 • A projekt a Nemzeti Tehetség Program egymillió forintos támogatásával valósul meg
 • A programról mondták

  Kapcsolódj!

  Ha kérdésed lenne, vagy szeretnél segíteni, keress minket bármikor!

  Partnereink