Barion Pixel

konnekt_egyesület

Az egyesületről

A Konnekt Egyesületet 2015-ben alapítottuk. Első programunk a középiskolások pályaorientációját segítő Mentorprogram volt, amely évről évre folyamatosan növekszik. Az elmúlt években új programokat indítottunk, melyek tovább segítik a tudatos pályaorientációt. Kifejlesztettük a HovaTovább? pályaorientációs tréninget középiskolai osztályok számára, minden évben megrendezzük a szakmákat személyes életutakon keresztül megismertető KonnektLIVE rendezvényünket és legújabb, Nagykövet programunkkal a fiatalokkal foglalkozó felnőttek (tanárok, szülők, iskolapolgárok) számára nyújtunk segítséget.

Értékeink

Résztvevőink, önkénteseink, partnereink sokszor emlegetik a "konnekt életérzést" ami átjár mindent, amit csinálunk. Hogy mi ez pontosan? Hisszük, hogy azoknak az értékeknek összessége, amikre a munkánkat építjük.

Közösség

legfontosabb
erőforrásunk a csapat

Személyesség

számít mindenki
egyéni útja

Minőség

amit csinálunk,
azt jól csináljuk

Dinamikusság

fejlődünk, alkalmazkodunk,
mozgásban vagyunk!

Hála

észrevesszük
a jót

Vidámság

élvezzük
a “most”-ot

Olyan inspiráló kapcsolódásokat hozunk létre, melyek segítik a tudatos pályaorientációt, hogy mindenki olyan életet éljen, amiben megelégedett és kiteljesedett.

Ez a Konnekt missziója.

A konnekt útja

2015

Megalakult a Konnekt Egyesület

2015 ősz

22 párossal elindult az első Mentorprogram

2016

52 párossal elindult a második Mentorprogram

2017

Elindult a harmadik Mentorprogram Budapest mellett Nyíregyházán is. Elindult a HovaTovább? Pályaorientációs Tréningünk.

2018

Megvalósult az első Konnekt LIVE rendezvény, 300 résztvevővel, elindult a Konnekt Nagykövet program, elindult a Mentorprogram 70 párossal Budapesten, Nyíregyházán és Miskolcon.

2019

Ötödik éve szüntelenül indult el a Mentorprogramunk Budapesten. A Hova Tovább? Pályaorientációs Tréningünket országszerte több alkalommal tartottuk meg középiskolákban. A Konnekt Nagykövet programunkkal tanároknak és szülőknek segítettünk megérteni a fiatal korosztályt. Két alkalommal megrendeztük a Konnekt LIVE - pályaorientációs fesztiválunkat, amikkel 500+ fiatalt értünk el.

Sikereink

1500+

DIÁK RÉSZTVEVŐ

150+

KÖZÉPISKOLÁBÓL

500

ÖNKÉNTES

10 000+

DIÁKOT ELÉRVE

Csapatunk

Média megjelenéseink

Elérhetőségek

#

Konnekt Egyesület

#

Konnekt LIVE

#

Nagykövet program

Partnereink